دریافت کارت دانشجویی

مراحل

1-ثبت نام الکترونیکی (تکمیل اطلاعات شخصی)
به منظور ثبت نام الکترونیکی، دانشجویان محترم بایستی با مراجعه به پرتال دانشجویی به نشانی http://pooya .um.ac.ir در بخش اطلاعات شخصی فرم‎های مربوطه را تکمیل و مدارک اسکن شده را ارسال و در پایان با تایید نهایی اطلاعات، رسید ثبت نام دریافت نمایند.

2- واریز مبلغ 12000 تومان به صورت الکترونیکی بابت صدور کارت دانشجویی
تذکر: در صورت عدم ثبت نام الکترونیکی ( تکمیل اطلاعات شخصی) کارت دانشجویی صادر نخواهد شد.
دانشجویان محترم می‎بایست پس از دریافت کارت دانشجویی به آموزش دانشکده مراجعه و کارت دانشجویی خود را فعال نمایند.

دریافت کارت دانشجویی المثنی
 جهت دریافت کارت دانشجویی المثنی از طریق پرتال دانشجویی (درخواستهای آموزشی) درخواست مربوط ارسال می گردد و از همان طریق وضعیت صدور کارت دانشجویی را پیگیری نمایید.
*** جهت دریافت کارت دانشجویی فقط در روزهای زوج هفته ساعت 12 الی 14:15 به مدیریت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایید.

تعویض کارت دانشجویی
جهت تعویض کارت دانشجویی از طریق پرتال دانشجویی (درخواست‎های آموزشی) درخواست مربوطه ارسال نمایید و از همان طریق وضعیت صدور کارت دانشجویی را پیگیری نمایید.