راهنمای تبدیل وضعیت در سامانه نور رضوی

به منظور تسهیل فرآیند تبدیل وضعیت اعضای محترم هیات علمی نكات زیر جهت اطلاع و تاكید به حضور ایفاد می‎گردد:

كلیه درخواست‎های تبدیل وضعیت به‌همراه نام، نام خانوادگی، كد ملی، نام پدر، شماره تماس، ایمیل و نوع درخواست خطاب به دبیر هیات اجرایی جذب دانشگاه و متقاضیان تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی آزمایشی همزمان به رئیس دانشكده به شرح زیر صورت پذیرد:
- بورسیه‎های دانشگاه بلافاصله پس از فراغت از تحصیل برای تبدیل وضعیت از راتبه به پیمانی یا طرح سربازی،
- اعضای هیات علمی طرح سربازی پس از پایان تعهد برای تبدیل وضعیت از طرح سربازی به پیمانی
- اعضای هیات علمی پیمانی ۲ تا ۵ سال پس از تائیدیه پیمانی ارسالی از مركز جذب برای تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی
- اعضای هیات علمی رسمی آزمایشی در صورت ارتقا مرتبه یا كسب ۱۰۰ درصد امتیاز دانشیاری با تائید رئیس كمیسیون تخصصی هیات ممیزه ۲ تا ۵ سال پس از ابلاغ رسمی آزمایشی برای تبدیل وضعیت به رسمی قطعی

همكاران محترم ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از درخواست و دریافت ایمیل از سوی مركز جذب می‎توانند از طریق لینک https://farakhanjazb.msrt.ir/login مدارك خود را در سامانه مذكور بارگذاری نمایند.
توجه ۱- نام كاربری كد ملی و رمز عبور ۴ عدد آخر كد ملی می‎باشد.
توجه ۲- در صورت بروز اشكال احتمالی در سامانه مذكور، با شماره تماس‌های موجود در بخش ارتباط با مركز یا ارسال پیام در سامانه مذكور موضوع را با كارشناسان پشتیبانی مركز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در میان گذاشته شود.

• كلیه مدارك درخواستی (از جمله شناسنامه، كارت ملی، پایان خدمت، اولین حكم و اخرین حكم، مدارك فوق دیپلم (در صورت ناپیوسته بودن)، لیسانس، فوق لیسانس و دكتری تخصصی و…) باید در سامانه بارگذاری شود.
  •  اولین حكم و آخرین حكم كارگزینی قبل از بارگذاری در سامانه باید ممهور به مهر دبیرخانه جذب دانشگاه شده وسپس اسكن و در سامانه بارگذاری شود.
  •  پس از بارگذاری كلیه مدارك و اطمینان از آن نسبت به تائید رزومه اقدام شود.
  •  یك هفته پس از تائید رزومه مجدداَ به سامانه نور رضوی مراجعه و نسبت به تكمیل اطلاعات (قسمت ویرایش اطلاعات/ تبدیل وضعیت…)اقدام شود.
  •  همكاران محترم توجه فرمایند پس از بررسی مدارك باید مجددا تائید رزومه انجام شود.
  •  تكمیل فرم امتیازات علمی برای بورسیه‎های دانشگاه كه از راتبه به پیمانی یا طرح سربازی و اعضای هیات علمی طرح سربازی كه پس از پایان تعهد به پیمانی تبدیل وضعیت می‎شوند، توسط كارگروه توانایی علمی الزامی است.
  •  اعضای كمیته توانایی علمی دانشكده شامل رئیس دانشكده، مدیر گروه، نماینده هیات اجرایی جذب دانشگاه و دو نفر از اعضای هیات علمی مرتبط با رشته متقاضی می‎باشد.
  •  پس از كامل شدن استعلامات از مراجع ذیصلاح، ابتدا پرونده در جلسه كارگروه صلاحیت عمومی سپس در جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه مطرح می‎شود.
  •  روند تبدیل وضعیت با توجه به نوع درخواست و استعلامات از زمان ثبت رزومه كه در بار دوم توسط همكاران انجام شده ممكن است بین ۶ تا ۱۲ ماه به طول بیانجامد.
  •  در طی بررسی پرونده متقاضیان پیامك‎هایی مبنی بر “پیام جدید در سامانه نور رضوی برای شما ثبت شده است” از سوی مركز جذب ارسال می‎شود كه ممكن است همكاران پس از مراجعه به سامانه پیامی مشاهده نمی‎كنند و این پیام به معنای تغییر ناشی از بارگذاری مدارك از سوی مركز جذب یا دبیرخانه هیات اجرایی می‎باشد و در این خصوص مشكلی وجود ندارد.

یاد آوری می‎شود دبیرخانه هیات اجرایی جذب پس از كامل شدن پرونده صلاحیت علمی و عمومی آن را در سامانه نور رضوی بارگذاری نموده سپس مدارك به صورت فیزیكی نیز به مركز جذب ارسال  می‎شود.  در نهایت مركز جذب پس از بررسی مدارك در سامانه و برگزاری جلسات مربوط و همچنین تطبیق مدارك با مستندات سامانه نور رضوی نسبت به صدور ابلاغ اقدام می‎نماید.