المپياد علمی دانشجويي (دانشجویان سال سوم و چهارم مقطع کارشناسی)

به اطلاع داوطلبان شرکت در المپیاد علمی دانشجویی می‌رساند، ثبت نام آنان به یکی از دو روش زیر صورت می‌پذیرد:

• المپیاد متمرکز
    همزمان با ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد داوطلبان علاقمند به شرکت در المپیادهای دانشجویی نیز در آزمون مذکور ثبت نام می‌نمایند.
    توجه: بند مربوط به منحصرا المپیاد، در صفحه ثبت نام نیز مخصوص دانشجویان سال سوم مقطع کارشناسی می‌باشد و دانشجویان سال چهارم نبایستی آن بند را علامت بزنند.
  • المپیاد غیرمتمرکز
    دانشجویان ممتاز دانشگاه‌ها، هر سال توسط دانشکده‌های محل تحصیل خود، در رشته‌های مربوط به المپیاد به مراکز مناطق معرفی می‌شوند.
    برای انتخاب دانشجویان توسط دانشگاه‌ها، دارا بودن شرایط ذیل ملاک خواهد بود:
    5 نفر از دارندگان بالاترین معدل در دوره تحصیل
     برگزاری آزمون داخلی دانشکده
    تایید ممتاز بودن دانشجویان با توجه به نوآوری، خلاقیت، دارا بودن مدال مسابقات جهانی با توجه به شرایط معدل در رشته‌های المپیاد

رشته‌های المپیاد دانشگاه فردوسی مشهد

نکته: دانشجویان رشته‌های مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، زیست شناسی، شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع و مهندسی برق مجاز به ثبت نام برای رشته‌ی امتحانی سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت می‌باشند.

تسهیلات اعطایی به برگزیدگان

• رتبه‌های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیاد می‌توانند بدون شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مستقیما توسط دانشگاه‌ها پذیرفته شوند.
  • نفرات اول تا سوم مرحله نهایی المپیاد با تایید سازمان سنجش می‌توانند از جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان استفاده نمایند.
  • برگزیدگان المپیاد (رتبه‌های اول تا سوم) مطابق با آیین نامه وقت بنیاد ملی نخبگان در خصوص «تسهیلات نظام وظیفه تخصصی» می‌توانند از مزایای طرح جایگزین سربازی با طرح پژوهشی استفاده نمایند.
  • نفرات اول تا سوم المپیاد می‌توانند از دانشگاه‌های سطح یک بدون پرداخت شهریه نوبت دوم و به صورت روزانه به دانشگاه فردوسی انتقال یابند
  • دانشجو (رتبه‌هاي اول تا سوم المپيادهاي دانشجويي) در طول تحصيل در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي مي‌تواند براي ارائه مقاله در كنفرانس‌هاي خارجي از تسهيلاتي كه از سوي وزارت مربوط تأمين مي‌شود، استفاده كند (دوره کارشناسی ارشد)
  • رتبه‌های اول تا سوم المپیاد در صورت قبولی در دوره دکتری می‌توانند از بورس تحصیلی وزارت علوم یا وزارت بهداشت بهره مند شوند.
  • رتبه‌های اول تا سوم مرحله نهایی به شرط پویایی در دوران تحصیلات تکمیلی می‌توانند از سهمیه جذب هیات علمی استفاده نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه ثبت نام به گروه‌های آموزشی مراجعه نمایید.