barname darsi 1 - 980230شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه با موضوع بررسی برنامه درسی بازنگری شده رشته مهندسی شیمی گرایش مدلسازی، شبیه سازی و كنترل برگزار شد.

نشست شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 98/02/30 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای نشست با توجه به توضیحات ارائه شده توسط آقای دكتر كرمی، اعضای شورا موافقت خود را مبنی بر ادامه جلسات شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه با محوریت بحث و بررسی مباحث مربوط به نحوه پیاده سازی مدل مفهومی آموزشی در برنامه درسی و رصد وضعیت رشته‌های موجود اعلام نمودند.
در ادامه این نشست با حضور آقای دكتر مهدی پناهی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی شیمی گرایش مدلسازی، شبیه سازی و كنترل  گزارش مطالعات پشتیبان انجام شده و برنامه درسی بازنگری شده توسط ایشان ارائه و پس از بحث و تبادل نظر اعضا، برنامه درسی و مطالعات پشتیبان تصویب گردید.

barname darsi 2 - 980230

barname darsi 3 - 980230