barname darsi - 980327شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه با موضوع نحوه پرورش شایستگی‌های شناختی برگزار شد

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه در ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 98/03/27 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه رویکردهای مختلف پرورش شایستگی‌ها ارائه و در این راستا پیشنهاد شد که ضمن بهره‎مندی از ظرفیت دروس عمومی، فرایند یاددهی، یادگیری و نحوه ارزشیابی دانشجو مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این نشست بحث پرورش شایستگی‌های سخت به‌ویژه در دانشجویان کارشناسی مطرح و مقرر شد به‌منظور بازنگری و اصلاح برنامه‌های درسی متناسب با نیاز کارفرما و در جهت پرورش شایستگی‌های اشتغال پذیری، گروه‌های آموزشی نسبت به تعریف کارفرما و شناسایی شایستگی‌هایی موردنیاز برای اکتساب شغل مرتبط با هر رشته اقدام نمایند.