barnamerizi darsi 2 - 980911احیا رشته‌های "کنترل و بهینه‌سازی" و "تحقیق در عملیات" و تأسیس رشته "آینده‌پژوهی" در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1398/09/11 در سالن شورای سازمان مرکزی، با حضور اعضای برگزار شد. در این نشست موضوع احیا رشته‌های "کنترل و بهینه‌سازی" و "تحقیق در عملیات" در دانشکده ریاضی و ایجاد رشته آینده‌پژوهی در گروه جغرافیا موردبحث و بررسی قرار گرفت. بر اساس دیدگاه‌های مطرح‌شده مقرر شد به‌منظور احیا رشته‌های "کنترل و بهینه‌سازی" و "تحقیق در عملیات" گروه آموزشی ریاضی کاربردی دلایل توجیهی احیا رشته‌های مذکور را برای وزارت عتف ارسال و در صورت تصویب آن، با توجه به منسوخ بودن برنامه‌های درسی نسبت به عقد قرارداد تدوین برنامه درسی اقدام شود. همچنین به‌منظور ایجاد رشته آینده‌پژوهی در گروه جغرافیا مقرر شد ابتدا گروه جغرافیا نسبت به بررسی وضعیت این رشته در دانشگاه‌های برتر دنیا و مبانی نظری آن به‌عنوان یک رشته علمی اقدام نمایند و در صورت کفایت مستندات فرایند تدوین برنامه درسی بعد از عقد قرارداد انجام پذیرد.

barnamerizi darsi 1 - 980911