barname darsi 981128بررسی طرح بازنگری رشته مترجمی زبان عربی در جلسه شورای برنامه ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 98/11/28 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست پیرو مصوبه جلسه مورخ 98/07/29 شورای برنامه‌ریزی درسی مبنی بر اصلاح برنامه درسی و مطالعات پشتیبان رشته مترجمی زبان عربی در مقطع کارشناسی ارشد و طرح مجدد آن در شورا، آقای دکتر مقدم متقی مجری محترم بازنگری برنامه درسی، گزارشی از اصلاحات انجام‌شده با محوریت پاسخگویی به موارد طرح‌شده در جلسه قبل را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، برنامه درسی و مطالعات پشتیبان تصویب و پیشنهاداتی از سوی اعضا، جهت بهبود آن مطرح گردید.
در ادامه نشست، پیروی مصوبه جلسه مورخ 98/10/16 گزارشی از مصوبات شورای برنامه‌ریزی درسی از سال 1394 تاکنون در زمینه سیاست‌گذاری‌های برنامه درسی توسط کارشناس دفتر برنامه‌ریزی درسی ارائه و براساس آن مقرر شد گزارش برای کلی اعضای شورا ارسال و بررسی کلیه مصوبات در دستور کار جلسات آتی قرار گیرد.