barname darsi 1 - 990604بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته علوم سیاسی گرایش مسائل سیاسی ایران در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز سه‌شنبه مورخ 99/06/04 با حضور اعضا به ‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر خلیلی مجری محترم بازنگری برنامه درسی علوم سیاسی گرایش مسائل سیاسی ایران در مقطع دکتری گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، مقرر شد اصلاحاتی در مطالعات پشتیبان و برنامه درسی صورت گیرد و بعد از بررسی توسط دو نفر از اعضای کمیسیون تخصصی و در صورت تأیید نسخه نهایی، برنامه درسی مصوب تلقی گردد.
 ازجمله اصلاحات ضروری می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
• در مطالعات پشتیبان و در بخش بررسی تجارب دانشگاه‌های برتر دنیا، ساختار برنامه‌های درسی رشته - گرایش‌های مشابه بررسی شود.
• در تدوین برنامه درسی و ساختاربندی دروس یک نقشه مفهومی مدنظر قرار گیرد تا از این طریق ضمن حفظ ارتباط دروس با یکدیگر بینشی مسئله محور در دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل حاصل شود.
• با توجه به وجود گرایش‌های مختلف در مقطع دکتری علوم سیاسی واحدهای مشترک میان گرایش‌های در نظر گرفته شود.
• مسائل سیاسی روز ایران در دروس مختلف موردتوجه قرار گیرد و در صورت امکان درسی کارگاهی جهت بررسی این‌گونه مسائل در نظر گرفته شود.
• در برنامه درسی ضمن کاهش تعداد منابع هر یک از دروس، تفکیک منابع به اصلی و فرعی انجام و بخش منابع مطالعاتی تکمیل شود.

barname darsi 2 - 990604

barname darsi 3 - 990604