barname dars 2 - 990624بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته علوم باغبانی گرایش گیاهان دارویی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/06/24 با حضور اعضا در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر عزیزی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته علوم باغبانی گرایش گیاهان دارویی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده مقرر شد به‌منظور اصلاح سرفصل دروس با مشارکت و تعامل متخصصان موضوعی در سایر دانشکده‌ها که رشته مشابه را دارا می‌باشند مانند دانشکده منابع طبیعی، طب سنتی و ...، جلسه‌ای توسط دفتر برنامه‌ریزی درسی پیش‌بینی و اصلاحات اساسی در برنامه درسی صورت گیرد. ازجمله اصلاحات ضروری می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
• با بهره‌گیری از دیدگاه متخصصان موضوعی در سایر دانشکده‌ها ضمن تعریف دروس جدید، سرفصل کلیه دروس مورد بازبینی قرار گیرد.
• دروس جبرانی تا سقف 12 واحد از مجموعه دروس تخصصی مقطع قبل ارائه شود و درس جدید تعریف نگردد.
• شرایط و ضوابط ورود به دوره دقیقاً مشخص شود.
• برای کلیه دروس منابع روزآمد به تفکیک اصلی و فرعی و با فرمت یکسان ارائه شود.
• در هر ترم حداکثر تعداد واحد ارائه‌شده 14 واحد می‌باشد بر این اساس ‌ترم بندی دروس اصلاح شود.

barname darsi 1- 990624

barname dars 3 - 990624