barname darsi 2 - 990721بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته روابط بین‌الملل در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/07/21 با حضور اعضا در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر فاطمی نژاد مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته روابط بین‌الملل در مقطع دکتری گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند تعریف بسته دروس اختیاری جهت فراهم شدن امکان انتخاب دروس با تائید استاد راهنمای آموزشی و متناسب با رساله دانشجو، ارائه درس مباحث ویژه جهت فراهم آمدن امکان طرح مباحث جدید در برنامه درسی، کاهش تعداد دروس الزامی و... جهت بهبود برنامه درسی مطرح شد.
در ادامه نشست نامه دفتر برنامه‌‌ریزی وزارت عتف مبنی بر توجه به مفاهیم "خانواده" در دروس رسمی، فوق‌برنامه و عمومی مطرح و بعد از بحث و تبادل‌نظر پیشنهاد شد جهت ارائه مفاهیم خانواده از ظرفیت دروس عمومی مانند"دانش خانواده و جمعیت" و"اخلاق اسلامی" و همچنین درس"مهارت‌های زندگی دانشجویی" استفاده گردد.

barname darsi 1 - 990721