990805بررسی طرح بازنگری برنامه درسی اقتصاد کشاورزی گرایش اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/08/05 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر دوراندیش مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته اقتصاد کشاورزی گرایش اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند اصلاح سرفصل و عناوین فارسی و انگلیسی برخی از دروس، به‌روزرسانی منابع کلیه دروس ارائه‌شده و ... جهت بهبود برنامه درسی و ارائه تحلیل‌های آماری از نتایج پایش دانش‌آموختگان و کارفرمایان جهت بهبود مطالعات پشتیبان مطرح شد.