990805بررسی طرح توجیهی-تفصیلی رشته شیمی گرایش شیمی تجزیه و شیوه‌نامه تدوین/بازنگری برنامه درسی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/08/19 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست خانم دکتر حیدری عضو محترم هیات علمی گروه شیمی گزارش توجیهی تفصیلی رشته شیمی گرایش شیمی تجزیه جهت اجرای برنامه درسی مصوب 1395 وزارت عتف (پیشنهادی دانشگاه تهران) در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را ارائه نمودند که با توجه به گزارش دقیق ارائه‌شده با اجرای برنامه مذکور موافقت شد.
در ادامه نشست درخواست گروه اقتصاد مبنی بر فسخ قرارداد بازنگری برنامه درسی کارشناسی اقتصاد مطرح شد که با توجه به دلایل ذکرشده به‌ویژه به دلیل ابلاغ برنامه درسی مصوب شورای تحول علوم انسانی در سال 1396 و الزام اجرای آن در دانشگاه با درخواست مذکور موافقت گردید.
در پایان نشست نیز شیوه‌نامه تدوین و بازنگری برنامه درسی ارائه و مقرر شد اصلاحاتی شامل اضافه شدن برخی تعاریف مانند تعریف دوره دکتری عمومی، واحد نظری-محاسباتی و... انجام و بعد از دریافت بازخورد نهایی از سوی اعضای، در جلسه‌ای دیگر جهت تصویب نهایی مطرح شود.