barname darsi 1 - 990924بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/09/24 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی بر خط برگزار شد.
در این نشست ابتدا آقای دکتر قلعه‌نوی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت در مقطع کارشناسی ارشد کلیاتی از طرح بازنگری و سپس همکار طرح آقای دکتر مغربی گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند رعایت آیین‌نامه مصوب وزارت عتف در خصوص تعداد و نوع واحدهای درسی، اصلاح عناوین انگلیسی دروس، ارائه منابع روزآمد به تفکیک اصلی و فرعی برای تمامی دروس، اصلاح روش ارزشیابی دروس و تعیین درصد نمره برای هر بخش و ... جهت بهبود برنامه درسی و حذف برخی از جداول، اصلاح جدول مقایسه برنامه درسی جدید و قدیم و ... جهت بهبود مطالعات پشتیبان از سوی اعضا پیشنهاد گردید.

barname darsi 2 - 990924