barname darsi 1 - 991015بررسی طرح بازنگری برنامه درسی آمار ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد و آمار در مقطع دکتری در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/10/15 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی بر خط برگزار شد.
با توجه به اینکه جهت بازنگری برنامه درسی آمار ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد و آمار در مقطع دکتری در قالب بسته تحصیلات تکمیلی اقدام و مطالعات پشتیبان و برنامه درسی به‌صورت یکپارچه برای هر دو مقطع تدوین‌شده است در این نشست ابتدا آقای دکتر امینی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته آمار در مقطع دکتری و در ادامه خانم دکتر حبیبی راد مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته آمار ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده، مواردی مانند اصلاح عناوین انگلیسی دروس و مدت مجاز تحصیل در مقطع دکتری و... از سوی اعضا پیشنهاد گردید.

barname darsi 2 - 991015