2بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مهندسی مکانیک بیوسیستم در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 04/12/99 با حضور اعضا به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر خدابخشیان همکار محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم در مقطع کارشناسی به نمایندگی از آقای دکتر گلزاریان مجری محترم بازنگری، گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند اصلاح عناوین انگلیسی و سرفصل برخی از دروس، ارائه منابع روزآمد برای هر یک از دروس، اصلاح ویرایشی و نگارشی و استفاده صحیح از واژگان و اصطلاحات تخصصی جهت بهبود برنامه درسی و ارائه توضیحات دقیق در خصوص تاریخچه و وضعیت رشته در دنیا و ... جهت بهبود مطالعات پشتیبان مطرح شد.