جلسه130 در 80بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمان‌های ورزشی ر جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 27/02/1400 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست ابتدا آقای دکتر طالب پور، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمان‌های ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی، مواردی مانند مشورت با گروه آموزشی مدیریت جهت اصلاح سرفصل دروس، بررسی و حذف همپوشانی سرفصل دروس، اصلاح منابع و سرفصل برخی از دروس مانند دروس آمار و کاربردهای نرم‌افزارهای آماری در ورزش و روش تحقیق در مدیریت ورزشی و... جهت بهبود برنامه درسی و تعیین مشخصات و تعداد کارفرمایان موردمطالعه، ارائه تحلیل داده‌های آماری پایش کارفرمایان و دانش‌آموختگان و ... جهت بهبود مطالعات پشتیبان مطرح شد.

جلسه