img1-130بررسی گزارش توجیهی رشته زبان‌شناسی و اصلاحات آیین‌نامه بازنگری/ تدوین برنامه درسی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/03/03 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست ابتدا خانم دکتر شریفی، عضو محترم هیات علمی گروه زبان‌شناسی به نمایندگی از این گروه آموزشی، گزارش توجیهی تفصیلی رشته زبان‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد جهت اجرای برنامه درسی مصوب 1398 وزارت عتف را ارائه نمودند که با توجه به گزارش ارائه‌شده با اجرای برنامه درسی مذکور موافقت گردید.
در ادامه نشست نیز آقای دکتر خادمی، گزارشی از فرایند اصلاح آیین‌نامه بازنگری / تدوین برنامه درسی را ارائه نمودند. در همین راستا برخی از مفاد آیین‌نامه به رأی گذاشته شد و مقرر شد نسخه نهایی آیین‌نامه در جلسه بعدی شورای برنامه‌ریزی درسی بررسی گردد.

img2-600