MOAVENAT130بررسی گزارش توجیهی رشته زبان‌ و ادبیات فارسی و اصلاحات آیین‌نامه بازنگری/ تدوین برنامه درسی در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/03/10 در سالن شورای طبقه سوم سازمان مرکزی برگزار شد.
در ابتدا این نشست آقای دکتر قائمی، عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی به نمایندگی از این گروه آموزشی، گزارش توجیهی تفصیلی جهت اجرای برنامه درسی رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی ارشد مصوب 1395 و در مقطع دکتری مصوب 1396 وزارت عتف را ارائه نمودند که با توجه به نزدیک شدن دو برنامه درسی به پایان تاریخ اعتبار 5 ساله مقرر شد ابتدا به منظور بازنگری برنامه درسی هر دو مقطع قرارداد بازنگری با یک مجری منعقد و سپس تا زمان تصویب برنامه درسی دارای قرارداد، برنامه های مصوب گزارش شده، اجرا شوند.
در ادامه نشست نیز آقای دکتر خادمی، گزارشی از فرایند اصلاح آیین‌نامه بازنگری / تدوین برنامه درسی را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل نظر، آیین نامه مصوب و مقرر شد اصلاحات جزئی در برخی از بندهای آن صورت گیرد.

j600