img-riazi-130بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رياضي محض گرايش آناليز در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/05/04 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست ابتدا آقای دکتر جانفدا، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته رياضي محض گرايش آناليز در مقطع كارشناسي ارشد بخشي از مطالعات پشتیبان را ارائه نمودند و در ادامه آقاي دكتر ابراهيمي وشكي مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته رياضي محض گرايش آناليز در مقطع دكتري به تشريح بخش ديگري از مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده پرداختند كه بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصويب مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده مقرر شد اصلاحاتي مانند ارائه دروس به‌صورت ثابت (غیر شناور) براي تمامي دانشجويان؛ اصلاح و به‌روزرسانی منابع دروس و... در برنامه درسي صورت گيرد.

img-riazi-600