shimi130بررسی طرح بازنگری برنامه درسی شيمي گرايش شيمي كاتاليست در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/05/11 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در این نشست آقای دکتر نخعي پور، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته شيمي گرايش شيمي كاتاليست در مقطع كارشناسي ارشد گزارشي از مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده را ارائه نمودند كه بعد از بحث و تبادل‌نظر، به دليل عدم‌کفایت مطالعات پشتيبان در حمايت از تغييرات ایجادشده، مقرر شد اصلاحاتي مانند ارائه ميزان تغييرات ایجادشده نسبت به برنامه درسي موجود و ... در مطالعات پشتيبان و اصلاح عناوين دروس، ارائه برنامه درسي در چارچوب مصوب دانشگاه و ... در برنامه درسي صورت گيرد، سپس برنامه درسي و مطالعات پشتيبان توسط دو داور محترم بررسي و در صورت تائید ايشان مصوب گردد.

shimi600