WhatsApp Image 130بررسی طرح بازنگري برنامه‌های درسي مديريت امور شهري در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/06/15 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در ابتداي این نشست آقای دکتر فراحي، مجری محترم بازنگري برنامه درسی رشته مديريت امور شهري در مقطع كارشناسي ارشد گزارشی از مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده را ارائه نمودند كه بعد از بحث و تبادل‌نظر، ضمن تصويب مطالعات پشتیبان و برنامه درسي بازنگري شده مقرر شد اصلاحاتي مانند افزودن درس كارورزي به‌منظور مهارت افزايي، تعيين واحدهاي درسي مطابق با آیین‌نامه وزارت عتف، اصلاح منابع برخي از دروس و... در برنامه درسي و اصلاحاتي مانند بررسي الگوي مفهومي آموزش دانشگاه به‌عنوان يكي از اسناد بالادستي، تنظيم ماتريس نقاط اشتراك و افتراق دانشگاه‌های برتر دنیا مطابق فرمت دانشگاه، تحليل دقيق یافته‌های حاصل از پايش دانش‌آموختگان و ارائه نتايج در قالب جداول و نمودارهاي آمار و ... در مطالعات پشتيبان صورت گيرد.
در بخش دوم نشست آقاي دكتر كرمي رئيس گروه برنامه‌ریزی درسي و آموزشي دانشگاه، بحث مربوط به برنامه‌های درسي داراي قرارداد بازنگري با وزارت عتف را مطرح نمودند كه بعد از تبادل‌نظر اعضا، مقرر شد چنانچه براي يك رشته هم وزارت عتف و هم دانشگاه قرارداد بازنگري منعقد نمايد فرايند فعلي در زمينه بازنگري برنامه‌های درسي اعمال و برنامه درسي و مطالعات پشتيبان در شوراي برنامه‌ریزی درسي طرح و در صورت تصويب به وزارت عتف ارسال شود و در غير این صورت (يعني داشتن قرارداد با وزارت بدون عقد قرارداد بازنگري با دانشگاه) برنامه درسي پس از تائید رئيس گروه برنامه‌ریزی درسي و آموزشي دانشگاه (بدون طرح در شوراي برنامه‌ریزی درسي دانشگاه) از طريق معاونت آموزشي دانشگاه به وزارت عتف ارسال گردد.

WhatsApp Image 2021-09-07 at 2.26.21 PM