12dey-130بررسی طرح بازنگری برنامه درسی مهندسی عمران گرایش محیط‌زیست در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه
نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1400/10/13 به‌صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.
در ابتدای این نشست آقای دکتر کرابی، مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته مهندسی عمران گرایش محیط‌زیست در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر ضمن تصویب مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده، مقرر شد اصلاحاتی مانند اصلاح عناوین انگلیسی دروس در برنامه درسی صورت گیرد.
در ادامه نشست موضوع مربوط به ارائه طرح کواپ گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی در قالب دوره کارآموزی مطرح و بعد از توضیحات آقای دکتر واحدیان و آقای دکتر رسول زادگان در خصوص اهمیت این طرح و نتایج آن، مقرر شد تمامی آیین‌نامه‌ها و اسناد و مدارک مربوط به این طرح به‌صورت منسجم و در یک قالب مشخص تدوین و در جلسه دیگر شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه در خصوص آن تصمیم‌گیری شود.

13dey600