نشست شوراي برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز سه‌شنبه مورخ 1402/07/18 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد.

در بخش اول اين نشست آقاي دكتر وحيدي نيا، مدير محترم گروه آموزشي زمين‌شناسي و آقاي دكتر سپاهي عضو محترم هيات علمي گروه آموزشي گزارش توجيهي راه‌اندازي رشته علوم زمين گرايش پترولوژي در دوره دكتري را ارائه نمودند كه پس از بحث و تبادل‌نظر اعضا با راه‌اندازي رشته مذكور موافقت شد.

در بخش دوم نشست آقاي دكتر ضيائي، مدير محترم گروه آموزشي مهندسي عمران و آقاي دكتر اعتماد فرد و آقاي دكتر شاد اعضاي محترم هيات علمي گروه آموزشي، گزارش توجيهي راه‌اندازي رشته مهندسي نقشه‌برداري در دوره كارشناسي را ارائه نمودند كه پس از بحث و تبادل‌نظر اعضا با راه‌اندازي رشته مشروط به كاهش ظرفيت رشته مهندسي عمران در دوره كارشناسي، جذب حداقل يك عضو هيات علمي، تعديل رشته/گرايش‌هاي دوره كارشناسي ارشد گروه آموزشي مهندسي عمران و تنظيم ماندگاري دانشجويان موافقت شد.