نشست شوراي برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز سه‌شنبه 1403/05/02 در سالن شوراي سازمان مركزي به‌منظور بررسي فرايند ايجاد و راه‌اندازي رشته/ گرايش‌هاي جديد و مأموريت گرا و فرم‌هاي مطالعات پشتيبان و قرارداد بازنگري برنامه‌هاي درسي برگزار شد.

در ابتداي جلسه آقاي دكتر قلندريان مدير برنامه‌ريزي و توسعه آموزش دانشگاه در خصوص محورهاي موردبحث توضيحاتي ارائه نمودند. بر اساس توضيحات ايشان موضوعات 4 گانه بررسي فرايند و چالش‌هاي ايجاد و راه‌اندازي رشته گرايش‌هاي جديد، بررسي فرايند ايجاد و راه‌اندازي رشته گرايش‌هاي مأموريت گرا، بررسي سند مطالعات پشتيبان و چالش‌هاي تدوين و تكميل آن و چالش‌هاي عقد قرارداد بازنگري/ تدوين برنامه‌هاي درسي در دستور كار جلسه قرارگرفته است. در ادامه بعد از توضيحات خانم دكتر شريعتي مدير گروه برنامه‌ريزي آموزشي و درسي دانشگاه و آقاي صالحي بايگي كارشناس اين گروه در خصوص فرايند ايجاد و راه‌اندازي رشته‌هاي جديد اعضا به ارائه ديدگاه‌هاي خود در خصوص محور اول و دوم پرداختند. با توجه به نكات مطرح‌شده مقرر شد فهرستي از چالش‌ها تهيه و به‌منظور اعلام نظر و ارائه راه‌حل احتمالي به اعضاي شورا ارسال و در جلسه ديگر به بررسي دقيق نظرات پرداخته شود. همچنين كارگاه آموزشي براي كاركنان حوزه آموزش در دانشكده‌ها جهت آشنايي بيشتر با قوانين و آيين‌نامه‌هاي موجود در زمينه ايجاد رشته گرايش‌هاي جديد پيش‌بيني شود. دو محور بعدي در دستور كار جلسات آتي قرار گرفت.