نشست شوراي برنامه‌ريزي درسي و آموزشي دانشگاه ساعت 8 روز سه‌شنبه مورخ 1403/04/19 در سالن شوراي سازمان مركزي برگزار شد.

در ابتداي اين نشست بعد از توضيحات خانم دكتر شريعتي رئيس گروه برنامه‌ريزي آموزشي و درسي دانشگاه در خصوص وضعيت قرارداد بازنگري برنامه درسي رشته مهندسي برق در دوره كارشناسي، به علت سفر تحقيقاتي آقاي دكتر صابري مجري بازنگري برنامه درسي، آقاي دكتر سعادتمند مدير گروه آموزشي مهندسي برق توضيحاتي در خصوص فرايند بازنگري ارائه نموده و پس‌ازآن فايل ويدئويي گزارش مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده كه توسط آقاي دكتر صابري ضبط شده بود پخش و مجدداً آقاي دكتر سعادتمند به تشريح نكات تكميلي پرداختند. درنهايت بعد از بحث و تبادل‌نظر ضمن تصويب مطالعات پشتيبان و برنامه درسي بازنگري شده مقرر شد اصلاحاتي شامل اضافه شدن دروس مهارتي – اشتغال پذيري به ارزش حداقل 5 واحد، حذف دروس صفر واحدي و ... در برنامه درسي انجام شود.