-    به اطلاع متقاضیان عزیز می‌رساند درخواست‌های رسیده، توسط اداره استعدادهای درخشان تحت بررسی اولیه قرار گرفت و مدارک افرادی که واجد شرایط آیین نامه پذیرش بودند، به دانشکده‌های مربوطه ارسال شد و لیست منتخبین از گروه‌های آموزشی دریافت گردید.
-    نتایج اولیه پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402-1401 مطابق جدول پیوست است  و لازم به ذکر است این نتایج در صورت تغییر ظرفیت پذیرش در دوره‌های روزانه و یا تغییر اولویت‌های گروه‌های آموزشی قابل تغییر است.
-    بدیهی است اعلام نتایج اولیه هیچگونه حقی برای داوطلبان ایجاد ننموده و پذیرش نهایی منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور می‌باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.
-    چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش بدون آزمون را نداشته یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد، ثبت نام ایشان لغو خواهد شد.
-    لیست پذیرفته شدگان سایر رشته‌ها و لیست افراد ذخیره متعاقباً از طریق همین سایت اعلام می‌گردد.

نتایج اولیه استعداد درخشان کارشناسی ارشد 1402-1401