قوانین و مقررات

شرایط ورود
با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره فرعی، به دانشجویان مستعد ورودی سال قبل دوره کارشناسی دانشگاه اجازه ورود به دوره فرعی داده خواهد شد. دانشجو مستعد دانشجویی است که دارای شرایط ذیل باشد:

رشته اصلی          رشته فرعی (مورد تقاضا)  حداقل معدل
فنی مهندسی، علوم پایه، ریاضی، آمار  علوم انسانی  14
 فنی مهندسی، علوم پایه، ریاضی  فنی و مهندسی  16
 کشاورزی و دامپزشکی  علوم انسانی  15
 کشاورزی و دامپزشکی  فنی و مهندسی  18
 علوم انسانی  علوم انسانی  17
 علوم انسانی  رشته‌های غیرعلوم انسانی  18

تبصره1 : برای تحصیل در دوره‌های فرعی صنایع، گذراندن ریاضیات عمومی 1 و 2 و برنامه نویسی کامپیوتر در رشته اصلی، الزامی است.
تبصره2: چنانچه دانشجو در سه نیمسال (متوالی یا غیرمتوالی) در دروس دوره فرعی مشروط شود (معدل کل دوره فرعی کمتر از 12 باشد) از تحصیل وی در دوره فرعی ممانعت به عمل خواهد آمد.
تبصره3: چنانچه برای تحصیل در یک رشته خاص، شرایط ویژه‌ای از سوی سازمان سنجش اعلام شده باشد، برای تحصیل در دوره فرعی این رشته نیز این شرایط باید وجود داشته باشد.
حفظ معدل در كل دوره الزامی است و در صورتی كه معدل فرد در دوره رسمی به كمتر از آن برسد، از ادامه تحصیل او در دوره فرعی ممانعت به عمل خواهد آمد.

قوانین حضور و غیاب
قوانین حضور و غیاب از هر حیث مانند سایر دروس و تابع مقررات دانشگاه خواهد بود و دانشجویان متقاضی ملزم به شرکت در کلاس ها و امتحانات مطابق با برنامه آموزشی تعیین شده از سوی گروه های آموزشی خواهند بود.

شهریه دوره
مطابق با شهریه متغیر دروس انتخابی در دوره کارشناسی نوبت دوم محاسبه خواهد شد.