123بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی اقتصادی و توسعه در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 99/02/22 با حضور اعضا در سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست آقای دکتر مجدی مجری محترم بازنگری برنامه درسی جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی اقتصادی و توسعه در مقطع دکتری گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، برنامه درسی و مطالعات پشتیبان تصویب و با توجه به توضیحات مطرح شده مقرر شد گرایش از عنوان حذف و رشته جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی اقتصادی و توسعه به رشته جامعه شناسی اقتصادی و توسعه تغییر یابد. همچنین اصلاحاتی اساسی در نوع واحدهای درسی، محتوا و منابع دروس و... اعمال و در صورت امکان دروس مورد حمایت مطالعات پشتیبان در برنامه درسی گنجانده شود.