1-990428بررسی طرح بازنگری برنامه درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی گرایش مدیریت اطلاعات در جلسه شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه

نشست شورای برنامه‌ریزی درسی دانشگاه ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 23/04/99 با حضور اعضا به صورت الکترونیکی برخط برگزار شد.

در ابتدای این نشست آقای دکتر نوکاریزی مجری محترم بازنگری برنامه درسی رشته رشته علم اطلاعات و دانش شناسی گرایش مدیریت اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد گزارشی از مطالعات پشتیبان و برنامه درسی بازنگری شده را ارائه نمودند که بعد از بحث و تبادل‌نظر، برنامه درسی و مطالعات پشتیبان تصویب و جهت بهبود طرح مواردی مانند اصلاح عناوین انگلیسی دروس، اصلاح ترتیب سرفصل ارائه شده در برخی دروس مانند روش تحقیق و بهره‌گیری از نظر گروه‌های مرتبط مانند آمار و کامپیوتر جهت اصلاح سرفصل  دروس و ... مطرح شد.

Screenshot 20200713-090817 Connect

Screenshot 20200713-100720 Connect 1