طرح خوشه بندی
قابل توجه دانشجويان متقاضي كسب جوايز تحصيلي بنياد ملي نخبگان  **سال تحصيلي 96-1395 (دوره سوم)

با توجه به اعلان قبلی در فراخوان طرح خوشه بندی و به منظور تاکید بیشتر، به استحضار دانشجویان متقاضی کسب جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی آینده می‎رساند: ثبت نام در فرایند مذکور، تنها از طریق ثبت نام در طرح خوشه بندی دانشجویان مستعد دانشگاه از تاریخ 21 اردیبهشت ماه 1395 لغایت 11 خرداد ماه امکان پذیر است. لذا متقاضیان بایستی با در نظر داشتن شرایط ثبت نام در طرح خوشه بندی، اقدام نمایند تا پس از بررسی مدارک و کسب امتیازهای لازم، جهت بهره‎مندی از جوایز تحصیلی به بنیاد ملی نخبگان معرفی گردند.
به زودی با اطلاع رسانی در همین صفحه و همچنین پرتال دانشجویی، ثبت نام طرح خوشه بندی دانشجویان مستعد دانشگاه فردوسی مشهد آغاز خواهد شد...کلیک کنید

اطلاعیه طرح خوشه بندی 1   کلیک کنید
اطلاعیه طرح خوشه بندی 2   کلیک کنید