فرایند پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 99-1398

یکی از مهمترین فرایندهایی که در این حوزه انجام می‎شود، فرایند پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه فردوسیمشهد است. همه ساله این دفتر از میان متقاضیان واجد شرایط براساس آیین نامه آموزش عالی و سهمیه مشخص شده مبادرت به پذیرش دانشجو بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد می‎کند. متقاضیان در بازه‏ای مشخص از طریق سامانه ثبت نام اقدام به ثبت نام می‎کنند. این دفتر پرونده متقاضیان را برای بررسی پرونده آموزشی و پژوهشی و تایید علمی به گروه‎های آموزشی مرتبط ارجاع می‎دهد و بعد از اعلام اسامی برتر از سوی گروه‎های آموزشی، پرونده متقاضیان از نظر احراز شرایط اصلی و وضعیت آموزشی و پژوهشی توسط دفتر استعدادهای درخشان بررسی شده و سپس برترین‏‎ها به سازمان سنجش معرفی می‎شوند. این بازه زمانی که در سال‎های گذشته به طور معمول از بهمن ماه شروع می‎شد، در سال جاری از اواسط آبان ماه آغاز شده و در پایان شهریور ماه سال بعد با معرفی به سازمان سنجش خاتمه می‎یابد. فرایند زمانی پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 99-1398 به طور خلاصه در نمودار زیر نمایش داده شده است:

marahel- arshad-2