تقسیط شهریه
1- نحوه درخواست و بررسی تقسیط شهریه چگونه است؟
شهریه نیمسال آینده در سه مرحله اخذ خواهد گردید که شامل علی الحساب اولیه قبل از انتخاب واحد و 2 قسط می‎باشد.
درخواست‎های دانشجویانی که بابت بدهی قبلی خود تقاضای تقسیط داشته باشند فقط در صورت پرداخت اولین قسط شهریه نیمسال و نداشتن چک برگشتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. ضمناً ارائه درخواست به معنی پذیرش آن نیست و  پس از بررسی پاسخ آن داده خواهد شد.
در صورت موافقت با درخواست تقسیط، از دانشجویان دو فقره چک اخذ خواهد گردید ضمناً مبلغ حدودی شهریه نیمسال آینده در سر جمع مبالغ چک‎های دریافتی لحاظ خواهد گردید.
فقط آن دسته از دانشجویانی که شرایط مذکور در بندهای فوق را دارا می‎باشند برای ارائه تقاضای خود به دفتر معاونت آموزشی دانشگاه واقع در سازمان مرکزی مراجعه نمایند.
بررسی و  پاسخ گویی بابت شهریه دانشجویان واقع در امور دانشجویی دانشگاه نمی‎باشد، لذا از مراجعه به امور دانشجویی خودداری فرمائید.
توجه:  تقاضای تقسیط بدهی برای دانشجویان ورودی 93 و ماقبل مورد بررسی قرار خواهد گرفت و به تقاضای دانشجویان ورودی 94 ترتیب اثر داده نخواهد شد.