کارت دانشجویی

1-چگونه می‎توان کارت دانشجویی المثنی گرفت؟
دانشجویان گرامی می‎بایست جهت درخواست کارت دانشجویی المثنی از طریق پرتال دانشجویی (درخواست‎های آموزشی) اقدام نمایند و از همان طریق پیگیر وضعیت صدور کارت دانشجویی خود باشند . جهت دریافت کارت دانشجویی فقط در روزهای زوج هفته ساعت 12 الی 14:15 به مدیریت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایید.

2-چگونه می‎توان کارت دانشجویی را دریافت کرد؟
1. ثبت نام الکترونیکی ( تکمیل اطلاعات شخصی): به منظور ثبت نام الکترونیکی , دانشجویان محترم بایستی با مراجعه  به پرتال دانشجویی به نشانی http://pooya .um.ac.ir در بخش اطلاعات شخصی فرم‎های مربوطه را تکمیل و مدارک اسکن شده را ارسال و در پایان با تایید نهایی اطلاعات، رسید ثبت نام دریافت نمایند.
2. واریز مبلغ 12000 تومان به صورت الکترونیکی بابت صدور کارت دانشجویی
تذکر: در صورت عدم ثبت نام الکترونیکی ( تکمیل اطلاعات شخصی) کارت دانشجویی صادر نخواهد شد.
دانشجویان محترم می‎بایست پس از دریافت کارت دانشجویی به آموزش دانشکده مراجعه و کارت دانشجویی خود را فعال نمایند.

3-چگونه می‎توان کارت دانشجویی خود را تعویض کرد؟
جهت درخواست تعویض کارت دانشجویی از طریق پرتال دانشجویی ( درخواست‎های آموزشی) اقدام نمایند و از همان طریق پیگیر وضعیت صدور کارت دانشجویی خود باشند . جهت دریافت کارت دانشجویی فقط در روزهای زوج هفته ساعت 12 الی 14:15 به مدیریت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایید.

انتخاب واحد
1- انتخاب واحد دانشجویان تحصیلات تکمیلی چه زمان است؟
مطابق آیین نامه آموزشی، دانشجویان بایستی در هر نیمسال تحصیلی انتخاب واحد نمایند. پس از اتمام واحدهای نظری و دوره آموزشی،
انتخاب واحد پایان نامه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و رساله برای دانشجویان دکتری در تاریخ تعیین شده انتخاب واحد مطابق تقویم
آموزشی دانشگاه ضروری است ( اگرچه پایان نامه و یا رساله را در نیمسال‎های قبلی نیز انتخاب نموده باشند).
یاد آور می‎شود انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ارشد از نیمسال پنجم تحصیلی و دانشجویان دکتری از نیمسال دهم، منوط به درخواست تمدید سنوات توسط دانشجو و موافقت با تمدید سنوات توسط دانشکده و دانشگاه می‎باشد. بدیهی است در صورت عدم انتخاب واحد به موقع، مطابق آیین نامه آموزشی حکم سلب از تحصیل آنان صادر خواهد شد.

2- مراحل انتخاب واحد نیمسال پنجم دانشجویان کارشناسی ارشد چگونه است؟
1.  درخواست تمدید سنوات از طریق پورتال دانشجویی، قسمت منوی آموزشی، زیرمنوی درخواست‎های آموزشی و  پیگیری لازم در قسمت گردش کار.
2.  بررسی و اقدام دانشکده ( موافقت استاد راهنما، گروه و آموزش دانشکده و ثبت مجوز انتخاب واحد در سیستم).  درصورت مخالفت، ارسال گزارش به مدیریت آموزشی دانشگاه جهت صدورحکم مربوط.
3.  انتخاب واحد از طریق پورتال دانشجویی درصورت موافقت دانشکده و ثبت مجوز انتخاب واحد در سیستم و در صورت مخالفت، پیگیری امور و انجام تسویه حساب.

3-مراحل انتخاب واحد نیمسال ششم و بعد دانشجویان کارشناسی ارشد چگونه است؟
1. درخواست تمدید سنوات از طریق پورتال دانشجویی، قسمت منوی آموزشی، زیرمنوی درخواست‎های آموزشی و پیگیری لازم در قسمت گردش کار.
2.  بررسی و اقدام دانشکده ( موافقت استادراهنما، گروه و آموزش دانشکده و ثبت مجوز انتخاب واحد در سیستم) و  ارسال به مدیریت
آموزشی و در صورت مخالفت، ارسال گزارش به مدیریت آموزشی دانشگاه جهت صدورحکم مربوط.
3 . انتخاب واحد از طریق پورتال دانشجویی در صورت موافقت دانشکده و ثبت مجوز انتخاب واحد در سیستم و در صورت مخالفت، پیگیری امور و انجام تسویه حساب.
4 . پیگیری دانشجو در مدیریت آموزشی جهت صدور حکم کمسیون بررسی موارد خاص پس از دو هفته از ارسال درخواست سیستمی
توسط دانشکده به مدیریت آموزشی ( درصورت موافقت تمدید سنوات در قالب دوره نوبت دوم و  با پرداخت شهریه خواهد بود) و  در صورت مخالفت انجام تسویه حساب.

پذیرش دانشجوی دكتری بدون آزمون
1- چه مداركی مورد نیاز برای ثبت نام پذیرش دانشجوی دكتری بدون آزمون لازم است؟
1. اسکن عکس
2. اسکن کارت ملی
3. ریز نمرات مقطع کارشناسی ارشد
4. ریز نمرات مقطع کارشناسی
5. گواهی دانش آموختگی مقطع کارشناسی
6. گواهی دانش آموختگی مقطع کارشناسی ارشد در صورت فارغ التحصیلی
7. چکیده پایان نامه ارشد ( فارسی-لاتین) /در صورت عدم دفاع، عنوان پیشنهاده مصوب شده
8. اطلاع از  ایمیل دانشگاهی ( پسوند ac.ir.) دو تن از اساتیدی که با ایشان دروسی راگذرانده باشند. جهت درج در قسمت خواسته شده.
9. مبلغ 750/000 ریال قابل پرداخت از درگاه پرداخت الکترونیکی موجود در سامانه ثبت نام برای یک رشته و مبلغ 1000/000 ریال برای انتخاب دو رشته
10. گواهی رتبه کنکور کارشناسی ( بدون ستاره)
11. گواهی رتبه کنکور کارشناسی ارشد ( بدون ستاره)
12. گواهی رتبه در دوره کارشناسی ارشد ( بدون ستاره)
13. گواهی رتبه در دوره کارشناسی ( بدون ستاره)
14. مقالات و فعالیت‎های پژوهشی و یا نامه پذیرش مقالات ( داشتن مقاله علمی- پژوهشی الزامی است)
( یادآور می‎شود از تاریخ فارغ التحصیلی  نباید بیش از دو سال گذشته باشد)
(نیمسال دوم 92-93  تا نیمسال دوم 94-95 )

2- مهلت ثبت نام پذیرش دانشجو دكتری بدون ‎زمون تا چه زمانی است؟
11 اردیبهشت

پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون
1- چه كسانی می‎توانند برای پذیرش كارشناسی ارشد بدون آزمون اقدام نمایند؟
1. ورودی‎های کارشناسی نیمسال اول 91
2. ورودی‎های کارشناسی نیمسال دوم 90 بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوط (به طور مثال دانشگاه.... پذیرفته شدگان نوبت دوم را در بهمن ماه ثبت نام می‎کند).
3. حداکثر طی 8 نیمسال فارغ التحصیل شوند.
4. پس از نیمسال هفتم حداقل 115 واحد گذرانده باشد.
5 . پس از نیمسال هفتم از لحاظ معدل جزو 10 درصد برتر هم کلاسی‎های خود باشد.
6 . متقاضیانی که در 6 نیمسال فارغ التحصیل شوند. دانشگاه می‎تواند این گروه را خارج از ظرفیت پذیرش کند.
7. تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می‎توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام نمایند.