گواهینامه موقت پایان تحصیلی
1-چه مدارکی جهت دریافت گواهینامه موقت پایان تحصیلی لازم است؟
مدارک لازم جهت دریافت گواهینامه موقت پایان تحصیلات
الف-وصول مدارک فارغ التحصیلی از دانشکده و پرونده دانشجویی از اداره پذیرش و ثبت نام دانشگاه توسط اداره فارغ التحصیلان
تبصره: تسویه حساب با دانشکده برای کلیه دانش آموختگان الزامی است.
ب-تسویه حساب حسابداری نوبت دوم دانشگاه (دانش آموختگان نوبت دوم و مرکز آموزش‎های الکترونیکی ) و یا حسابداری پردیس بین الملل (دانش آموختگان پردیس بین الملل)
ج-مشخص بودن وضعیت بدهی صندوق رفاه دانشجویان (میزان بدهی و یا عدم بدهی)
تیصره: دانش آموختگان قبل از سال 1376 می‎بایستی تسویه حساب قطعی اداره رفاه را ارائه نمایند.
د- تائیدیه تحصیلی مقطع قبل
ه-مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه (فتوکپی برابر با اصل شده کارت پایان خدمت، فتوکپی برابر اصل شده کارت معافیت دائم، اصل و  یا فتوکپی برابر با اصل شده گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر کلاسه پرونده، اصل و یا فتوکپی برابر با اصل شده گواهی اشتغال به خدمت سربازی از یگان مربوطه )
و- نامه اتمام طرح یا معافیت از طرح جهت دانش آموختگان ذکور رشته‎های دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
تذکر: جهت دانش آموختگان متعهد خدمت و یا مامور به تحصیل سازمان آموزش و  پرورش گواهینامه موقت صادر نخواهد شد و  برای این دسته از دانش آموختگان تاییدیه تحصیلی صادر خواهد شد.