اسامی دانشجویان منتخب طرح خوشه بندی شهاب (سال تحصيلی 96-95، دوره سوم) جهت معرفی به بنیاد ملی نخبگان اعلام شد

فهرست چند برابر ظرفیت منتخبین طرح خوشه بندی شهاب جهت معرفی به بنیاد ملی نخبگان برای بهره‎مندی از جوایز تحصیلی در سال تحصیلی 95-96 (دوره سوم)  اعلام شد.

لازم به ذکر است این فهرست شامل حایزین شرایط "آیین نامه جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان" که در طرح خوشه بندی شهاب ثبت نام کرده‎اند، می‎باشد.

توجه: اسامی نهایی از میان نامبردگان با در نظر گرفتن امتیازات مندرج در سامانه ثریا و احراز شرط لازم كسب حداقل امتیاز مد نظر بنیاد ملی نخبگان، با رعایت اولویت بندی و در نظر گرفتن ظرفیت اختصاص داده شده، از طریق سامانه ثریا به بنیاد نخبگان معرفی خواهند شد.

download  فهرست دانشجویان منتخب طرح خوشه بندی شهاب

ضمناً سایر دانشجویان در صورت وجود هر گونه درخواست تجدید نظر، می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود از طریق ایمیل دفتر استعدادهای درخشان به نشانی  حداكثر تا روز یکشنبه مورخ 24/5/95 اقدام نمایند.

رعایت موارد زیر در ایمیل ارسالی ضروری است:

• ذکر عنوان ایمیل "تجدید نظر- بنیاد ملی نخبگان- دوره سوم"
  • ثبت مشخصات كامل همراه با شماره موبایل در متن ایمیل
  • دلایل به صورت شفاف و مشخص در متن ایمیل
  • پیوست نمودن مستندات به ایمیل

در صورت قابل بررسی بودن اعتراض، از طریق ایمیل با شما مکاتبه خواهد شد. لطفا از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.