برگزاری دوره های مشترك آموزش نرم افزارهای حسابداری (پایا)- دوره پنجم- جدید

كالج دانشگاه فردوسی با هدف بسط دوره‎های كاربردی و مهارت آموزی، رشد و اعتلای علمی و افزایش توان كارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، اقدام به عقد تفاهم نامه همكاری با یكی از فعالترین شركت‎های تولیدكننده نرم افزارهای حسابداری (شركت الگوریتم پویا) نموده است.

لذا جهت بهره‎مندی از شرایط بوجود آمده، به كلیه علاقمندان و دانشجویان توصیه می‎گردد تا به صورت فعال و پویا در این دوره‎ها مشاركت نمایند.

تقویم آموزشی و شهریه دوره‎ها

کد دوره نام دوره تعداد جلسات محتوای آموزشی روز ساعت شهریه دوره (ریال)
110101 نرم افزار پایا- مالی 1 10 تشریح مبانی حسابداری با نرم افزار حسابداری پایا شنبه و دوشنبه 14-16 1/500/000   لینک ثبت نام
210101 نرم افزار پایا- مالی 2 10 تشریح سیستم نقد و بانک و خزانه با نرم افزار حسابداری پایا شنبه و دوشنبه 16-18 2/500/000   لینک ثبت نام
110301 نرم افزار انبار و کنترل موجودی
12 تشریح کنترل موجودی انبار همراه با گزارشات ورود و خروج کالای نرم افزار حسابداری پایا

یکشنبه و

سه شنبه

14-16 3/000/000 لینک ثبت نام
601102 نرم افزار پویا 10 تشریح مبانی نرم افزار حسابداری پویا

یکشنبه و

سه شنبه

16-18 1/000/000 لینک ثبت نام

نكات :

پس از ورود به صفحه ثبت نام، ابتدا نسبت به ایجاد حساب كاربری اقدام نمایید.

در دوره‎های مالی 1 و مالی 2 به دانشجویان دانشگاه فردوسی با ارایه كارت دانشجویی 40 در صد تخفیف اعطاء می‎شود.

پیش نیاز شركت در سایر دوره‎های تخصصی نرم افزارها، دوره مالی یك می‎باشد.

باتوجه به ظرفیت كارگاه‎های آموزشی، اولویت ثبت نام لحاظ خواهد شد.

محل برگزاری كلاس‎ها دانشكده علوم اداری و اقتصادی می‎باشد.

پس از ورود به صفحه لینك ثبت نام دوره‎ها، از منوی سمت راست اقدام به ثبت نام نمایید.