shetab 1 - 981127ششمین نشست کارگروه شتاب در مرکز آیس دانشگاه فردوسی برگزار شد

ششمین نشست کارگروه شتاب با موضوع گزارش نمایندگان شتاب ازفعالیت‌های انجام شده جهت عملیاتی سازی شیوه‌نامه شتاب در دانشكده‌ها ساعت 12 روز شنبه مورخ 1398/11/26 در مرکز آموزش، یادگیری و سنجش (آیس) دانشگاه واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، با حضور اعضای کارگروه شتاب برگزار شد. در این نشست نمایندگان دانشکده‌های الهیات و دامپزشکی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده شامل معرفی شیوه‌نامه شتاب و استاد راهنمای آموزشی در جلسه شورای آموزشی دانشکده را ارائه نمودند. با توجه به عدم برگزاری جلسات شورای آموزشی در سایر دانشکده‌ها مقرر شد پیگیری لازم جهت برگزاری جلسات با حضور نمایندگان شتاب صورت گیرد. در ادامه نشست با توجه به دیدگاه‌های مطرح شده مقرر شد در جلسه آتی شورای شتاب، نماینده مرکز مشاوره دانشگاه گزارشی از وضعیت دانشجویان جدیدالورود و مسائل و مشکلات آنان ارائه نماید.

shetab 2 - 981127