student

در راستای توجه به استعدادهای شغلی و اهمیت افزایش توان اشتغال‌پذیری، گروه شناسایی و هدایت استعدادهای برتر( شهاب) دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به اجرای طرح بالندگی شهاب ویژه دانش‌آموزان نموده‌است. مسلماً توجه به استعدادهای دانش‌آموزان و اهمیت انتخاب رشته‌های تحصیلی مطابق با توانمندی‌های مهارتی- شغلی، پیش از ورورد به دانشگاه می‌تواند دیدگاه وسیع‌تری نسبت به انتخاب رشته‌های تحصیلی فراهم آورد. همچنین با توسعه خودآگاهی نسبت به توانمندی‌های فردی، موفقیت‌های شغلی آینده‌ی فرد را تضمین نماید. در این راستا، شهاب دانشگاه فردوسی مشهد مفتخر است تا به طور ویژه برای دانش‌آموزان شهر مشهد این طرح را اجرا نماید.

جهت اطلاع از روند اجرایی این طرح و ویژگی‌های آن و نحوه شرکت در آزمون‌های مربوطه، یک ایمیل با عنوان " طرح بالندگی دانش‌آموزان" به آدرس ایمیل ارسال نموده و در متن پیغام اطلاعات زیر را عنوان کنید:

نام و نام خانوادگی دانش‌آموز- رشته تحصیلی - مقطع - معدل - نام محل تحصیل - شماره تماس

ثبت نام طرح بالندگی شهاب