industry

نظر به اهمیت جذب نیروهای انسانی برجسته، شاخص و متناسب با فرصت‌های شغلی موجود و به منظور ایجاد ارتباط نظام‌‌مند میان دانشجویان ودانش‌آموختگان برجسته دانشگاهی با صنایع پیشرو و دانش‌بنیان، گروه شناسایی و هدایت استعدادهای برتر( شهاب) دانشگاه فردوسی مشهد اقدام به اجرای طرح بالندگی ویژه صنایع نموده‌است. در این طرح پس از نیازسنجی شرکت‌ها و صنایع در خصوص نیروهای انسانی متخصص با ایجاد نیمرخ شغلی مورد تایید شرکت‌ها، الگوی تطبیقی از دانشجویان و دانش‌آموختگان برجسته تهیه می‌گردد. درادامه، متقاضیان فرصت‌های شغلی با حداکثر تطابق، به صنایع و شرکت‌ها معرفی می‌گردند.

جهت اطلاع از روند اجرایی این طرح و ویژگی‌های آن و نحوه عقد قرارداد، یک ایمیل با عنوان " طرح بالندگی صنایع" به آدرس ایمیل ارسال نموده و در متن پیغام اطلاعات زیر را عنوان کنید:

نام شرکت – زمینه تخصص فعالیت – تعداد نیروهای موردنیاز- رشته‌های تحصیلی موردنیاز – اطلاعات تماس

ثبت نام طرح بالندگی شهاب