11

موافقت با اعطای نمایندگی مرکز فردوسی (مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد) به سازمان مردم نهاد «مرویی» در اقلیم کردستان عراق

در طی سفر هیات دانشگاه فردوسی مشهد به اقلیم کردستان عراق در بعد از ظهر روز چهارشنبه 10/6/1395، با هماهنگی وابسته فرهنگی ایران در اربیل در محل سرکنسولگری ج. ا. ایران در این شهر، نشستی با مدیر عامل و اعضای موسسه مردم نهاد «مرویی» برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر هاشمی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به معرفی دانشگاه فردوسی مشهد و ظرفیت‌ها و امکانات آن برای جذب دانشجویان اقلیم کردستان پرداخت و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد را یکی از جایگاه‌هایی معرفی کرد که با توجه به علاقه‌مندی روزافزون مردم کردستان عراق به زبان فارسی می‌تواند نیاز فراگیران زبان فارسی در این اقلیم را مرتفع کند. سپس آقای دکتر قبول رئیس مرکز فردوسی ضمن اشاره به جایگاه نخست این مرکز در سطح ملی و بین المللی، به وجود نمایندگی‌های متعدد این مرکز در داخل ایران و چندین کشور خارجی اشاره نمود. ایشان همچنین استانداردهای آموزشی و زیرساخت‌های مورد نیاز نمایندگی‌های این مرکز در کشورهای دیگر را تبیین نمود.

در این نشست مدیر عامل سمن «مرویی» جایگاه این موسسه را در آموزش زبان‌های مختلف در اقلیم  کردستان، مهم و تاثیرگذار معرفی کرد. وی خاطر نشان کرد که طی 2 ماه گذشته تعداد 80 متقاضی فراگیری زبان فارسی در این موسسه بر اساس منابع درسی مرکز فردوسی، زبان فارسی را فراگرفته‌اند. وی با تاکید بر آمادگی این سمن برای فراهم آوردن استانداردهای مورد نظر مرکز فردوسی، خواستار موافقت دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز فردوسی با اعطای نمایندگی مرکز فردوسی در شهر اربیل شد. هیأت دانشگاه فردوسی ضمن اعلام موافقت اولیه با این درخواست، اعطای رسمی نمایندگی و افتتاح آن را منوط به تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز و بازدید اژ آن در آینده نزدیک دانستند.

800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4