DSC05084board

جلسه هم اندیشی با آموزش و پرورش برای جذب دانش ‏آموزان برتر

دومین جلسه هم‌اندیشی با آموزش و پرورش به منظور جذب دانش‌ آموزان برتر استان برای ادامه تحصیل در دانشگاه فردوسی با حضور جناب آقای دیانی رئیس دفتر استعداد درخشان آموزش و پرورش،‏ دکتر هاشمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‏، دکتر آهنچیان مدیر دفتر برنامه ریزی و توسعه آموزش، دکتر میرزاوزیری نماینده دانشگاه در حوزه دانش آموزی و دکتر عباسی عضو شهاب (شورای هدایت استعدادهای برتر) در تاریخ 1395/09/06 در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید. از بروندادهای این جلسه می‏‎توان به موارد زیر اشاره کرد.

• برگزاری کارگاه‎های آموزشی برای والدین دانش آموزان
  • برپایی تور دانشگاه شناسی برای مدیران مدارس
  • تشکیل کارگروه برای ایجاد همکاری مؤثر و دوسویه بر پایه تفاهم نامه موجود میان دانشگاه و آموزش و پرورش
  • نمایندگان دانشگاه در این کارگروه آقایان؛ دکتر میرزاوزیری، دکتر عباسی، دکتر محتشمی و دکتر آهنچیان خواهند بود و آموزش و پرورش اعضای کارگروه را در هفته آتی اعلام می‏‎نماید.

یادآور می‏‎شود؛ اولین جلسه هم‌اندیشی با آموزش و پرورش در 5 آبان‏ ماه با حضور مشاور مدیر كل آموزش و پرورش تشكیل شده بود.