IMG 6354 - Copy

جلسه "بررسی پیشنهاد به کارگیری مدرسان مدعو به صورت قراردادی جهت دروس سرویسی" برگزار شد

جلسه بررسی پیشنهاد ارائه شده از دانشكده علوم ریاضی​ در خصوص به کارگیری مدرسان مدعو به صورت قراردادی جهت دروس سرویسی در روز سه شنبه 1395/09/30 در محل دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با حضور دکتر هاشمی، دکتر آهنچیان، دکتر کرمی، دكتر سهیلی، دكتر قنبری، دكتر ساده، آقای ساقی، آقای مهدی خانی و خانم صاحبیان برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای دكتر هاشمی ضمن بیان توضیحاتی در خصوص موضوع برگزاری جلسه، به کیفیت آموزشی و اهمیت آن برای دانشگاه تاکید کردند.
اعضا نيز ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص موضوع جلسه، نقطه نظرات و پیشنهادات خويش را بيان كردند. سپس مقرر شد طی یک ماه آینده در خصوص پیشنهادات مطرح شده، کار کارشناسی صورت گیرد و موضوع در جلسه آینده پیگیری شود.

IMG 6358 - Copy