IMG 4623board

برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد

جلسه شورای آموزشی با حضور دکتر هاشمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر آهنچیان مدیر دفتر برنامه‎ریزی و توسعه آموزش و معاونان آموزشی دانشکده‎ها و سایر اعضا در روز یکشنبه 5 دی ماه 1395 ساعت 8 صبح در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در آغاز این نشست آمار ظرفیت‎های پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی در سه سال اخیر در قالب پاورپوینت توسط آقای دكتر آهنچیان ارائه گردید. همچنین ظرفیت‎های پذیرش دانشجو و ارائه سناریوها در سال 1396 مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید كه موارد بیان شده به عنوان الگو جهت تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره‎های تحصیلات تكمیلی در سال تحصیلی 97-96 مورد استفاده قرار گیرد.

سپس دکتر حسینی سنو، مدیر محترم آموزش‎های الكترونیك دانشگاه و دکترغنائی چمن آباد، رئیس محترم اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه گزارش مختصری از آمار مربوط به موضوع جلسه و از حوزه‎های تحت پوشش خویش ارائه نمودند.

جلسه با ارائه نقطه نظرات آقای دكتر هاشمی و نیز جمع‎بندی نهایی توسط آقای دكتر آهنچیان در ساعت 10 خاتمه یافت.

IMG 4619b1

IMG 4627b2