IMG 7924board

جلسه شورای آموزشی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای آموزشی در روز یكشنبه 24 بهمن ماه 1395 در سالن شورای سازمان مركزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این جلسه در خصوص برنامه نرم افزاری مربوط به كنترل تشكلیل كلاس‎ در دانشكده‎ها بر اساس برنامه نرم افزاری تهیه شده در دانشكده علوم اداری و اقتصادی بحث و بررسی به عمل آمد و مقرر شد با همكاری مركز فاوا در كوتاه‎ترین زمان ممكن برنامه تكمیل و به شكل یكپارچه در تمام دانشكده‎ها مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین اطلاعات تحلیلی درباره سلامت روانی دانشجویان ارایه شد و برای ارایه درس مهارت‎های زندگی در سنوات آتی برای كلیه دانشجویان ورودی مقطع كارشناسی تاكید شد.
در پایان درباره بارگذاری طرح درس و برنامه‎های اداره برنامه‎ریزی درسی دانشگاه اطلاع رسانی شد. سایر مسایل روزآمد آموزشی دانشكده‎ها مورد بررسی و تصمیم‎گیری شورا قرار گرفت.

IMG 7925b2

IMG 7931b3