پذیرش دانشجو در دوره دکتری برای سال 1395

دانشگاه فردوسی مشهد در فرایند پذیرش دانشجویان دكتری تخصصی سال 1395 خود، پذیرای داوطلبان 110 رشته تحصیلی می‎باشد.
حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه، مطابق با شیوه‌نامه ابلاغی سازمان سنجش آموزش کشور آماده برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری است. به این منظور گروه‎های آموزشی دانشگاه، با تعیین الزامات پذیرش و شرایط قابل قبول برای انتخاب داوطلبان، كوشش به عمل آورده‎اند تا اثر بخش‎ترین برنامه اجرایی آزمون و سنجش را به مرحله اجرا بگذارند. حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تكمیلی دانشگاه، از داوطلبان ارجمندی که حد نصاب لازم برای پذیرش اولیه در دوره دکترا را کسب کرده‎اند، برای تحصیل در دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان یکی از دانشگاه‎های برتر کشور، دعوت به عمل می‎آورد.

لینک ثبت نام

جهت دریافت جزییات پذیرش، مواد و ضرایب ارزیابی تخصصی پذیرش دکتری 1395 دانشگاه فردوسی مشهد روی عنوان هر دانشکده کلیک کنید.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشکده الهیات و معارف اسلامی
دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشکده علوم
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشکده علوم ورزشی
دانشکده کشاورزی دانشکده علوم ریاضی
دانشکده مهندسی دانشکده دامپزشکی

3  جهت دریافت جزییات پذیرش، مواد و ضرایب ارزیابی تخصصی و تاریخ ارزیابی / مصاحبه اینجا کلیک کنید (جدید).

3  نحوه ارزیابی تخصصی (مرحله دوم) آزمون دکتری (Ph.D)  اعلام شد. جهت دریافت اطلاعات بیش تر اینجا کلیک کنید.

3  جهت کسب اطلاعات بیشتر و برقراری ارتباط با دانشکده‎ها اینجا کلیک کنید.

3  منابع درسی ارزیابی تخصص رشته ریاضیات پزشکی-اعزام به خارج اعلام شد. جهت مطالعه بیشتر اینجا کلیک کنید.

3  جهت مطالعه شیوه نامه اجرایی آیین‎نامه آزمون ورودی دکتری در سال 1395  اینجا کلیک کنید.

3  کلیه دانشجویان دکتری ورودی 1395 در بدو ورود ملزم به شرکت در آزمون سطح بندی زبان می‎باشند. جهت مطالعه بیشتر اینجا کلیک کنید.

توجه: در صورت بروز مشکل در نمایش فایل‎های پیوست، ابتدا فایل را ذخیره نموده و سپس باز نمایید.