آغاز ثبت نام دوره‎های فرعی سال تحصیلی 1396-1395 ( ویژه دانشجویان کارشناسی ورودی 93 و دانشجویان دکتری ورودی 93 و 94)

کالج دانشگاه فردوسی مشهد از بین واجدین شرکت در دوره‎های فرعی ثبت نام می‎نماید. دوره‌های فرعی دوره‌هایی هستند كه دانشجویان كارشناسی ترم سوم و دانشجویان دکتری، با شرایط ویژه مثل كسب حداقل معدل مناسب، می‎توانند در آن‎ها شركت كنند و با گذراندن 21 تا 24 واحد درسی با رشته و تخصص دیگری كه مورد علاقه‌شان است آشنایی پیدا كنند.

اهداف اساسی از ارائه این دوره‌ها عبارت است از:
الف ـ ارتقاء توان علمی دانشجویان
ب ـ فراهم نمودن امکان تحصیل دانشجویان در رشته‌مورد علاقه آن‎ها
پ ـ رشد تواناییهای کارآفرینی دانش‌آموختگان دانشگاه و فعالیت موثرتر آن‎ها در بازار کار
ت ـ فراهم نمودن امکان ادامه تحصیل در سایر رشته‌های مورد علاقه، در مقاطع تحصیلات تکمیلی ( ویژه دانشجویان کارشناسی)

لذا چنانچه دانشجوی کارشناسی ورودی سال 94 و یا دانشجوی دکتری ورودی سال 93 و 94 بوده و واجد شرایط اعلام شده در ذیل می‎باشید و تمایل به شرکت در این دوره‎ها را دارید، می‎توانید با تکمیل فرمی که بر روی پرتال دانشجویی شما / منوی آموزشی قرار گرفته است ( به نام فرم علاقه مندی رشته)، اقدام نمایید. شرایط، معدل و ریز نمرات شما توسط کالج دانشگاه و گروه آموزشی مربوطه بررسی و بهترین افراد واجد شرایط برگزیده خواهند شد. نتایج این گزینش در مردادماه به اطلاع شما خواهد رسید. انتخاب واحد این دوره‎ها پس از انتخاب واحد رشته اصلی شما و قبل از تاریخ حذف و اضافه می‎باشد.

لطفا با توجه به شرایط اعلام شده از سوی کالج دانشگاه و گروه‎های آموزشی اقدام به ثبت نام نمایید.

مهلت ثبت نام: 10 لغایت 22خرداد ماه1395

رشته اصلی

رشته فرعی (مورد تقاضا)

حداقل

معدل
فنی مهندسی، علوم پایه، ریاضی، آمار علوم انسانی و هنر 15
فنی مهندسی، علوم پایه، ریاضی، آمار علوم پایه، ریاضی، آمار، کشاورزی و دامپزشکی 15
فنی مهندسی، علوم پایه، ریاضی فنی و مهندسی 16
کشاورزی و دامپزشکی علوم انسانی و هنر 15
کشاورزی و دامپزشکی علوم پایه، ریاضی، آمار، کشاورزی و دامپزشکی 16
کشاورزی و دامپزشکی فنی و مهندسی 18
علوم انسانی و هنر علوم انسانی و هنر 17
علوم انسانی و هنر رشته‌های غیر علوم انسانی و هنر 18

شرایط اختصاصی اعلام شده از سوی گروه‎ها
دوره فرعی فیزیک: با توجه به مصوبه شورای عمومی این گروه، فقط دانشجویان رشته‎های مختلف مهندسی و دانشجویان دانشكده ریاضی می‎توانند دوره فرعی فیزیك را انتخاب نمایند.
دوره فرعی مهندسی صنایع:  شرط ورود به این دوره گذراندن دروس ریاضی عمومی 1، ریاضی عمومی 2 و برنامه نویسی کامپیوتر در رشته اصلی دانشجو است.
دوره فرعی زبان و ادبیات فرانسه: داوطلبان متقاضی لازم است با زبان فرانسه آشنایی داشته باشند در غیر این صورت علاوه بر 24 واحد ملزم به گذارندن 6 واحد پیشنیاز از دوره مقدماتی زبان فرانسه خواهند بود.
دوره فرعی مبانی فقه و حقوق: داوطلبان متقاضی لازم است با زبان عربی آشنایی داشته باشند.

فهرست دوره‎های ارائه شده در سال تحصیلی 96-95

•     زبان و ادبیات انگلیسی