اعلام اسامی پذیرفته شدگان (مشروط) آزمون نیمه متمركز دكتری تخصصی سال 1395 دانشگاه فردوسی مشهد

ضمن تبریک موفقیت پذیرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز ورودی دكتری تخصصی (Ph.D) سال 1395، بدین وسیله نتیجه نهایی ارزیابی را به اطلاع می‎‏رساند. مبنای انتخاب پذیرفته شدگان نمره ارزیابی تخصصی مرحله دوم، كارنامه آموزشی، عملكرد پژوهشی و اولویت انتخابی كد رشته محل داوطلب می‏‎باشد.
پذیرش قطعی پذیرفته شدگان مشروط پس از سپردن تعهد در قالب فرم سازمان سنجش آموزش كشور در بازه زمانی 2 تا 11 مرداد ماه 1395 و تایید و اعلام آن توسط سازمان سنجش صورت خواهد پذیرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر اطلاعیه زیر را مطالعه نمایید.

به پذیرفته شدگان این مرحله اكیدا" توصیه می‎‏شود كه از تاریخ 1395/05/02 تا 1395/05/04 فرم تعهد را مطالعه و با آگاهی و رعایت كامل مفاد آن تكمیل، امضاء و از طریق سایت دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از كد رهگیری شخصی، بارگذاری نمایند.