اعلام اسامی پذیرفته شدگان (مشروط) سایر رشته‎های آزمون نیمه متمركز دكتری تخصصی سال 1395 دانشگاه فردوسی مشهد

بدین وسیله اسامی پذیرفته شدگان (مشروط) سایر رشته‎های آزمون نیمه متمركز دكتری تخصصی سال 1395 اعلام می‎گردد. در فایل پیوست اسامی پذیرفته شدگان در رشته‎های جدید با رنگ زرد مشخص شده‎ است. پذیرش قطعی پذیرفته شدگان مشروط پس از سپردن تعهد در قالب فرم سازمان سنجش آموزش كشور در بازه زمانی 2 تا 11 مرداد ماه 1395 و تایید و اعلام آن توسط سازمان سنجش صورت خواهد پذیرفت. به پذیرفته شدگان این مرحله اكیدا" توصیه می‎‏شود كه حداکثر تا پایان وقت اداری 1395/05/06 فرم تعهد را مطالعه و با آگاهی و رعایت كامل مفاد آن تكمیل، امضاء و از طریق سایت دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از كد رهگیری شخصی، بارگذاری نمایند.

توجه: پذیرفته شدگانی که نسبت به ارسال فرم تعهد اقدام نموده‎اند، امکان انصراف از پذیرش ندارند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اطلاعیه‎های زیر را مطالعه نمایید.