اطلاعیه پذیرفته شدگان دوره كارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان)

1-  اسامی پذیرفته شدگان دوره كارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) مطابق فایل پیوست به همراه كد رشته قبولی می‎باشد. كلیه پذیرفته شدگان می‎بایست كد رشته قبولی را با دفترچه شماره 2 كنكور چك نموده و چنانچه كد رشته اعلام شده با رشته قبولی مطابقت ندارد، می‎بایست تا تاریخ 1395/06/10 به دفتر هدایت استعدادهای درخشان اطلاع دهند. بدیهی است پس از آن تاریخ هیچ تغییری در پورتال سازمان سنجش قابل اعمال نخواهد بود.

2- شروع كلاس‎ها مطابق تقویم آموزشی دانشگاه 21 شهریور ماه است. برای تاریخ دقیق تشكیل كلاس‎ها و برنامه هفتگی می‎توانید با اداره آموزش دانشكده پذیرفته شده هماهنگ نمایید. ثبت نام الكترونیكی و حضوری منوط به اطلاع سازمان سنجش خواهد بود. طبق روال سال گذشته این ثبت نام‎ها در مهر ماه خواهد بود.

3- لیست اعلام شده در هفته آتی در اختیار اداره خوابگاه‎ها قرار خواهد گرفت. متقاضیان شهرستانی می‎توانند پس از حضور در دانشگاه به اداره خوابگاه‎ها مراجعه نمایند.

download  دانلود فایل اسامی