آغاز ثبت نام بیست و پنجمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه كشوری

ثبت نام بیست و پنجمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه کشوری در سال 1395 آغاز شد. متقاضیان شرکت در بیست‌ و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه می‌توانند از 1 تا 20 آبان به سامانه nemooneh.saorg.ir مراجعه و ثبت‌نام الکترونیکی انجام دهند.

• دانشجویانی که شرایط شرکت در این جشنواره را دارند باید با مطالعه دقیق آئین‌نامه دانشجویان نمونه، ثبت‌نام نمایند.
  • طبق آیین‎نامه، فعالیت‎های متنوع و متعدد دانشجویان در بخش‎های مختلف شش گانه پژوهشی و ده گانه فرهنگی دارای سقف امتیاز بوده و تنها آن‌ دسته از دانشجویان می‎توانند به مرحله انتخاب دانشگاهی راه یابند که در حوزه‎های متنوع پژوهشی و فرهنگی صاحب رزومه باشند.
  • دانشجویانی که دوره قبلی را در حد فاصل فراخوان جشنواره سال گذشته و امسال به اتمام رسانیده و فارغ التحصیل شده‌اند می‎توانند در این فراخوان ( آبان ماه سال جاری) در مقطع قبلی خود شرکت کنند. توجه داشته باشید که کلیه مستندات و رزومه‎های ارائه شده باید مربوط به مقطع ثبت‎نام (یعنی همان مقطع قبلی) باشند.

B 40bb5411-34a9-4